Gáz minőség ellenőrző egységek:
Ipari gázok szennyezettségének mérése (az alapgáztól eltérő gázok, nedvesség és egyéb szennyezők), időszakosan, üzem közben szakaszosan, vagy üzem közben folyamatosan. A mért értékek naplózása, tárolása akár több évre visszamenőleg.
A kereskedelmi forgalomba kapható analizátorokhoz komplex mintavevő rendszerek gyártása, automata illetve manuális működtetéssel, naplózással, specifikáción kívüli érték esetén riasztással, vagy – megrendelői igény esetén – beavatkozással az ellátó rendszerbe. Automata működtetés esetén egy vagy több pontról történő mintavétel, programozottan. A rendszer kialakítása biztosítja, hogy több pontról történő mintavétel esetén, az egyes minták ne keveredjenek össze, így a mérések megbízhatóak, specifikáción kívül eső eredmény esetén a hiba, a hibás szakasz / egység beazonosítása egyszerűsödik.

Gáz mennyiség mérők:
A kereskedelemben kapható átfolyásmérő egység, beépítésével olyan berendezések tervezése, gyártása, telepítése, amellyel egy nagy intervallumban ingadozó elvétellel rendelkező hálózat legkisebb és legnagyobb felhasználása esetén is pontosan mérhető a felhasznált gázmennyiség. Nem pillanatnyi mennyiség mérésre alkalmas hanem, időközönkénti leolvasásával az adott terület, egység felhasznált gázmennyiségének pontos meghatározására alkalmas egység. PLC vezérléssel szerelt berendezés, mely lehetővé teszi a mért adatok tárolását.

Légtérfelügyelet:
Ipari gázok üzemszerű felhasználásának helyén, vagy azok környeztében lévő helyiségekben, vagy egyéb zárt terekben történő koncentráció mérése. Éghető gázok esetén alsó robbanási határértékek mérése. A mérő egységekre kapcsolt vezérlő egységek által riasztás, vagy – megrendelői igény esetén – beavatkozás az ellátó rendszerbe (vészzárás, elszívás indítása stb…).

Elérhetőségek

  • Telefon: +36-20/777-10-50; +36-20/662-83-19
  • Tel/Fax: +36-28/384-620
  • Kapcsolattartó: Turai László
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Web: www.trd.hu
  • Ügyfélszolgálati iroda, levelezési cím: H-2112 Veresegyház, Mogyoródi utca 25. Fsz 2. iroda