Napjainkban egyre fontosabbá válik a precíz, gyors és pontos munkavégzés, melynek elengedhetetlen kellékei a megfelelően ellenőrzött műszerek illetve mérőeszközök. Hazánkban és a világon is egyre több cég alkalmaz valamilyen minőségirányítási rendszert, mely szükségessé teszi a munkájukhoz használt mérőeszközök megfelelő kalibrálását, minősítését. Mérőeszközeik rendszeres kalibrálása, felülvizsgálata biztosítja Önöket arról, hogy mérőeszközeik megfelelnek az eszközökkel szemben támasztott követelményeknek. Cégünk ebben nyújt segítséget leendő, és a már meglévő tisztelt Ügyfelei, Megrendelői számára.

A kalibrálásokat az Önök igényei szerint elvégezhetjük akár Laboratóriumokban, akár az Önök telephelyén előre közösen egyeztetett időpontban, hogy kalibrálási, vizsgálati szolgáltatásunkkal ne okozzunk fennakadást az Önök munkájában, termelésében.

Laboratóriumunk felszereltségének és munkatársaink tapasztalatának köszönhetően igen széles területet ölel fel saját és szerződött társlaboratóriumaink szolgáltatási jegyzéke. Kalibrálási bizonyítványaink és vizsgálati jegyzőkönyveink minden mérési eredményt tartalmaznak akár táblázatos akár grafikus formában. A meghatározott kalibrálási, vizsgálati díjaink tartalmazzák a mérőeszközök teljes körű akkreditált kalibrálását illetve vizsgálatát, az igény szerinti - Önök által meghatározott kritériumok alapján - mérőeszköz minősítést, illetve szintén igény szerint magyar / angol két nyelven készült kalibrálási bizonyítványokat, vizsgálati jegyzőkönyveket.

Cégünk mindenféle mérőeszköz kalibrálását, hitelesíttetését vállalja, rövid határidővel, kedvező árakon.

Kollégáink tapasztalatai

12 éves multinacionális környezetben eltöltött mérőeszköz felügyelet, több 1000 db mérőeszköz kezelése, kalibrálása, felügyelete – belföldi, külföldi Akkreditált Laboratóriumokban. 10 év Kalibráló Laboratórium Vezető gyakorlat

MATE: Metrológus megbízott ISO 9001:2000, ISO 17025 Belső Auditor Six Sigma Black Belt…

A mérőeszközök kalibrálása minden esetben megfelel az ISO 17025-ös szabványnak,és a NAT által akkreditált kalibráló laboratóriumban történik. A kalibrálási bizonyítványokat szakmailag ellenőrizzük, és csak azután kerülnek átadásra.

Kérem érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

  • Telefon: +36-20/777-10-50; +36-20/662-83-19
  • Tel/Fax: +36-28/384-620
  • Kapcsolattartó: Turai László
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Web: www.trd.hu
  • Ügyfélszolgálati iroda, levelezési cím: H-2112 Veresegyház, Mogyoródi utca 25. Fsz 2. iroda